Webdesign

Verzorgd van ontwerp tot installatie

U heeft verstand van uw bedrijf, wij hebben verstand van websites. Wij snappen dus dat u zich niet druk wilt maken over technische zaken als hosting, DNS instellingen, welk CMS u moet nemen, enzovoorts. U heeft een doel dat u met uw website wilt bereiken, en samen met u werken we uw idee uit tot een concept voor een succesvolle website, geïnstalleerd en al, die het goed doet in Google en snel laadt.
Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling

Wij werken uw ideeën en wensen samen uit tot een concept. Het doel dat uw met uw website wilt bereiken staat voorop: wilt u veel bezoekers en klanten of vooral een website die dient als visitekaartje of portfolio. Of misschien een volledig afgesloten intranet? Het traject van conceptontwikkeling is waarschijnlijk de belangrijkste fase in het hele webdesign traject, en we nemen hier graag de tijd voor!


Grafisch ontwerp en webdesign

Grafisch ontwerp en webdesign

Het grafisch ontwerp bepaalt hoe uw website er uit komt te zien. Op basis van uw wensen bouwen we een grafisch ontwerp dat past bij het concept dat u voor ogen staat. We beginnen schematisch met zogenaamde wireframes en bouwen deze vervolgens om tot de grafische look en feel die u wenst. De functionaliteit van de website staat natuurlijk altijd voorop, het grafisch design is hieraan dienstbaar.


Responsive design

Responsive design

Met responsive design bedoelen wij het geschikt maken van websites voor weergave op alle apparaten, met name tablets en smartphones. Al onze websites voldoen hieraan. Websites zonder responsive design zijn volledig uit de tijd en hebben meetbaar minder bezoekers. Wij kunnen uw huidige niet-responsive website vaak redelijk snel ombouwen tot een wel-responsive ontwerp.


Content Management Systeem

Content Management Systeem

Wij bouwen onze websites in het Joomla Content Management Systeem. U hoeft hier zelf geen verstand van te hebben, wij richten het CMS in tot een zeer simpel werkende interface waarin u eenvoudig zelf uw website kunt beheren en tekst en foto's kunt aanbrengen. Wilt u toch meer? Dan wijzen wij u simpelweg meer rechten toe en kunt u eventueel zelfs alle technische zaken 100% inrichten.


Implementatie

Implementatie

Het grafisch ontwerp wordt nu uitgewerkt tot een werkende website in het Content Management Systeem. In de eerste oplevering vullen wij de website met de door u aangeleverde tekst en foto's, al kunnen wij daarbij ook assisteren. Voor oplevering leveren wij een volledig functionele demo aan die wij pas installeren als de site aan al uw wensen voldoet. Ook de implementatie regelen wij volledig voor u, eventueel in samenwerking met uw webhost.


Zoekmachineoptimalizatie

Zoekmachineoptimalizatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is onze specialiteit. Wij hebben hier zelfs boeken en artikelen over geschreven. Wij bouwen al onze websites volgens de richtlijnen van Google, waardoor ze eigenlijk automatisch goed scoren in Google. Natuurlijk kunnen wij hierbij ook extra diensten aanbieden als tekstschrijven en dergelijk.


Laadsnelheid en techniek

Laadsnelheid en techniek

Het belang van een snelle website wordt vaak over het hoofd gezien. Zowel bezoekers als Google haken vaak af door trage websites. Daarom letten wij hier specifiek op bij het bouwen van onze websites. Ook dit doen we volledig volgens de richtlijnen van Google.

Ria Zuidema van Psychologenpraktijk Zuidema over SK-Web:

"Een webdesigner die zich kan inleven in het onderwerp, en daaromheen, snel en efficiënt, een passend en overzichtelijk kader weet te scheppen."

Adres

Vogelakker 88
1349EM Almere
+(31) 36 2340 771

info@sk-web.nl

Bank en KvK

ABNAMRO: NL62ABNA0450463079
KvK-nummer: 51756854

Privacy Statement

Social media