Skip to main content

Webdesign

Verzorgd van ontwerp tot installatie

Jij hebt verstand van jouw bedrijf, wij hebben verstand van webdesign. Wij snappen dat je je niet druk wilt maken over technische zaken als hosting, DNS instellingen, welk CMS je moet nemen, enzovoorts. Je hebt een doel dat je met je website wilt bereiken, en samen met jouw werken wij je idee uit tot een concept voor een succesvolle website. We zorgen voor een fraai webdesign met een logische structuur en navigatie die voor grote doelgroepen goed bruikbaar is. Verder zorgen we dat de website razendsnel laadt en goed presteert in de Google zoekresultaten (SEO). Lees hier meer over hoe we de vindbaarheid van je website vergroten. En we zijn pas klaar als de website volledig geïnstalleerd is en naar wens online is.

webdesign ontwerp almere

Stap voor stap

We besteden veel tijd aan de intake en komen graag bij je langs om samen je wensen door te spreken (of je nu in Almere woont of elders). Samen aan tafel zitten is de beste manier om je webdesign project door te nemen. Zo kunnen we snel voor je aan de slag. Vervolgens bouwen we je webdesign in stappen op. Dat doen we in een omgeving waar je zelf mee kunt kijken. In een aantal ontwerpstappen komen we zo samen tot het eindresultaat. Bij kleinere websites kunnen we de site soms zelfs in korte tijd samen aan de keukentafel opbouwen!

Prijs

Wat kost het bouwen van een website

Een standaardprijs is niet te geven, dat hangt van zoveel factoren af: hoe groot moet je website worden, hoe goed weet je al wat je wilt, welke functionaliteit moet er ingebouwd worden, welke foto's wil je toepassen, enzovoorts.
Maar om een idee te geven: voor een simpele website van maximaal 10 pagina's met een contactformulier ingebouwd is de startprijs ongeveer €750 euro. 

Is email inbegrepen?

Ja, zolang je niet tientallen email accounts wilt is email gratis inbegrepen. We maken de accounts voor je aan en informeren je over de instellingen voor je emailprogramma.

Zijn er terugkerende kosten?

Dat hangt er van af wat je wilt. Als je zelf wat technische kennis hebt, kun je de website hosten bij een eigen hostingbedrijf naar keuze en de website zelf onderhouden, dan rekenen wij natuurlijk verder geen kosten. Maar de meeste mensen willen graag ontzorgd worden en geen risico lopen dat ze door verwaarloosd onderhoud gehacked worden of de website offline vinden. 
In dat geval hosten wij de website zelf bij een hele degelijke partij met datacentra in Nederland. Dan rekenen wij dus kosten voor domeinregistratie en hosting. Daarnaast zorgen wij voor het updaten van de website met CMS- en plugin releases zodat veiligheidslekken altijd snel gedicht worden. Ook stellen wij een backupschema in zodat bij een onverhoopt issue de site snel weer online staat.
Om je een indruk te geven hebben we de richtprijs en de onderbouwing hier uitgelegd.

Functionaliteit

Hosting en domeinregistratie

Wij kunnen je volledig ontzorgen door het domein naar keuze voor je aan te vragen. Ook kunnen wij de hosting voor je regelen. Wij werken met Siteground, een degelijk en betrouwbaar bedrijf met datacentra in Nederland. Hun hosting is razendsnel en ze hebben veel oog voor veiligheid.

Wat zit er standaard ingebouwd in de website?

In een "basisdesign" is een mooi design (template of theme) inbegrepen, maar ook bepaalde functionaliteit. Zo is een contactformulier standaard ingebouwd en de mogelijkheid om zelf in te loggen en je teksten en plaatjes aan te passen.

Voor uitgebreidere zaken als een webshop of een complex inschrijvingsformulier vragen we een meerprijs.

Zorgen jullie voor goede vindbaarheid van de website?

Jazeker, ook dit verzorgen we standaard (tot op zekere hoogte natuurlijk). Lees er meer over op deze pagina, en neem anders contact met ons op.

Verder nog vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je verder nog vragen hebt. Neem gerust contact met ons op via email of telefoon. We spreken graag een keer met je af!