SEO & Zoekmachine Optimalisatie

Hoe komt uw website hoog in Google?

Zoekmachine optimalisatie en SEO zijn ons specialisme, we hebben er zelfs boeken en artikelen over geschreven. Deze kennis passen we natuurlijk toe in onze websites. Zo zorgen we voor hogere posities in de Google ranglijsten en meer bezoekers. Want een website zonder bezoekers is natuurlijk weggegooid geld!
Wij zijn de SEO expert in Utrecht

Wij zijn de SEO expert in Utrecht

Wij zijn experts op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Wij zijn de auteurs van het bekende boek Joomla SEO & Performance en hebben voor allerlei blogs artikelen geschreven, zoals Frankwatching, hosting bedrijf Byte, Joomla template provider Templatemonster en meer. Ook hebben wij een eigen blog: Joomlaseo.com, werelwijd nummer 1 op de zoekterm Joomla SEO.


Bezoekers gaan voor alles!

Bezoekers gaan voor alles!

Vaak wordt veel aan SEO gedaan zonder in gedachten te houden waar het eigenlijk om gaat: tevreden bezoekers op uw website die vinden wat ze zoeken. Dat levert meer op dan krom taalgebruik om maar zoveel mogelijk zoekwoorden in de tekst te stoppen. Door zowel met gebruikers als zoekmachines rekening te houden (in die volgorde!) worden de beste resultaten bereikt.


Bouw een goede structuur

Bouw een goede structuur

Wij zorgen voor een goede en logische structuur in uw website. Op deze manier kunnen zowel bezoekers als zoekmachines als Google op een prettige manier de site doorgronden en navigeren. Ook kunnen zo de voor u belangrijkste pagina's optimaal gevonden worden.


Zoekwoorden

Zoekwoorden

Met goed zoekwoorden-onderzoek kunnen wij achterhalen wat de woorden zijn waarop wij de afzonderlijke pagina's in uw website kunnen optimaliseren qua tekstgebruik. Door slim te zoeken naar zoekwoorden met veel volume in Google en relatief weinig concurrentie kunnen wij op een efficiënte manier uw website optimaliseren voor hoge posities in Google.


Metadata

Metadata

Google adviseert om uw webpagina's te verrijken met zogenaamde SEO-metadata. Dit is niet direct zichtbare informatie die Google helpt uw website binnen de zoekresultaten op een nette manier te tonen. Door dit consequent te doen verhoogt de kans dat bezoekers uw website ook daadwerkelijk zullen aanklikken.


Inschrijven bij Google

Inschrijven bij Google

Wij schrijven uw website in bij Google Webmaster Tools (tegenwoordig Search Console geheten). Zeker bij nieuwe websites helpt dit enorm om de website snel zichtbaar te krijgen in de Google zoekresultaten, mits de inschrijving correct wordt uitgevoerd. Daarnaast helpen wij om bijvoorbeeld de Google Analytics statistieken netjes in te richten.


Lokale SEO

Lokale SEO

Een zeer efficiënte manier om de vindbaarheid van lakale bedrijven te vergoten is "local SEO". Vooral als uw bedrijf alleen in bijvoorbeeld Utrecht is gevestigd hoeft u niet per se landelijk heel goed te scoren. Zolang u maar bij mensen in de buurt van Utrecht goed gevonden wordt. Dit vraagt wel een specifieke opzet van de website.


SEA (adverteren)

SEA (adverteren)

SEA staat voor Search Engine Advertising. In de praktijk betekent dit vaak adverteren via Google Adwords of Facebook. Ook hierbij kunnen we u goed adviseren. Zeker voor websites met relatief weinig bezoekers uit de gewone Google zoekresultaten kan dit een efficiënte manier zijn om aan relevante bezoekers te komen.


SEO audit

SEO audit

Ook als u geen nieuwe website nodig heeft kan het geen kwaad om door ons een SEO audit uit te laten voeren. Vaak kunnen wij u snel een aantal handige tips geven om uw SEO drastisch te verbeteren. Ook kunnen wij deze aanbevelingen vaak eenvoudig voor u uitvoeren. Wij hebben op deze manier al vaak kunnen helpen om de vindbaarheid van website drastisch te verbeteren.

Martin van Thiel van Fotoschool Statief over SK-Web:

"De nieuwe site ziet er mooi uit, helder en overzichtelijk. Proficiat! Applaus van de hele tweede jaars groep voor de website."

Adres

Vogelakker 88
1349EM Almere
+(31) 36 2340 771

info@sk-web.nl

Bank en KvK

ABNAMRO: NL62ABNA0450463079
KvK-nummer: 51756854

Privacy Statement

Social media