Joomla! CMS

Wij zijn dé Joomla expert

U wilt natuurlijk zelf uw website kunnen beheren. Dankzij het Content Management Systeem (CMS) dat wij gebruiken is dat heel makkelijk. Wij gebruiken het open-source (dus gratis) CMS Joomla. Dit biedt standaard een overzichtelijk beheers-gedeelte, waarmee u tekst en plaatjes in uw website makkelijk aan kunt passen.
De Joomla expert in Almere

De Joomla expert in Almere

Wij zijn gespecialiseerd in het Joomla CMS en bouwen al onze websites hiermee. Binnen de Nederlandse en internationale Joomla community zijn wij erg actief. Zo spreken wij geregeld op de Joomladagen, schrijven wij voor het international Joomla Community Magazine en zijn wij schrijver van het boek Joomla SEO & Performance. Bent u dus op zoek naar een echte Joomla specialist, dan bent u bij SK-Web aan het goede adres.


Wat is Joomla

Wat is Joomla

Joomla is simpelweg een mooi instrument om websites te bouwen die standaard veel mogelijkheden bieden. Denk aan content beheer, gebruikersrechten, responsive design en nog veel meer. Als website eigenaar hoeft u trouwens niets van Joomla te weten, wij zorgen dat de website zo gebruiksvriendelijk wordt ingericht dat u zeer makkelijk uw eigen tekst en plaatjes kunt beheren.


Open source, dus geen licenties

Open source, dus geen licenties

Joomla is een open-source systeem. Dit houdt in dat u niet vast zit aan licenties, en het is gratis te installeren. Ook maakt dit het in principe makkelijk om te switchen van webdesigner. Door de grote community is de overdracht van een website niet moeilijk, dus u zit met uw website nooit vast.


Joomla templates

Joomla templates

Een Joomla template bepaalt het grafische ontwerp van uw website. Wij werken meestal met templates van Yootheme en Rockettheme. Deze zijn zeer veelzijdig en altijd zo in te richten dat u een uniek design krijgt. Ook zijn ze zeer stabiel, worden goed ondersteund en ze zijn vriendelijk voor zoekmachines. Tenslotte zijn ze erg licht, waardoor ze erg snel laden.


Joomla extensies

Joomla extensies

Met Joomla extensies is de standaard functionaliteit altijd uit te breiden. Wilt u een webshop, dan installeren wij een webshop extensie. Hetzelfde geldt voor kalender functionaliteit, grafische effecten als foto-gallerijen, formulieren, speciale SEO functionaliteit en nog veel meer. Er is eigenlijk geen website type dat niet met Joomla te bouwen is.


Onderhoud en updates

Onderhoud en updates

Net als alle open-source systemen worden er regelmatig updates uitgebracht voor Joomla. De updates betreffen vaak nieuwe of verbeterde functionaliteit, maar ook veiligheids-updates. Vooral om de laatste reden is het zaak deze altijd snel te installeren. Wij bieden onderhoudspakketen waarbij deze updates voor u uitvoeren, al kunt u dit ook redelijk makkelijk zelf doen als u de website in eigen beheer wilt nemen.

Huibert van Wijngaarden van Curro + Company over SK-Web:

"Ik heb Simon ervaren als een zeer gedegen Joomla-expert. Ingewikkelde structuren en lastige opties zijn geen probleem. Samenwerken met Simon is uiterst prettig. De wensen van de klant worden soepel doch kritisch gevolgd. Kortom, makkelijk, klantvriendelijk en snel. Een aanbeveler."

Adres

Vogelakker 88
1349EM Almere
+(31) 36 2340 771

info@sk-web.nl

Bank en KvK

ABNAMRO: NL62ABNA0450463079
KvK-nummer: 51756854

Privacy Statement

Social media